Cherry Blossom Reward

Locked
Void
Posts: 25
Joined: Sat Mar 05, 2016 9:53 am

Considering the amount of time it takes to collect 255 branches (as of now im sitting at 43, and you get one every 5-6 boxes, so thats like 200-250 boxes opened), i'm inclined to say that the reward (one RANDOM ancient item +13 +L) feels kinda...underwhelming. I mean, looking at my farm speed, it takes roughly a week to collect 50 branches. So for 255, that is gonna be 5 weeks. So a five week grind for just one random ancient (which i guess can even be a Ceto Rapier) seems way way way too long and unrewarding (in that time you can make a couple of grand resets which should buy you a lot better gear). And +9 or +13 on ancients doesn't even matter since you can't use JoH on them and 20 bonus defense points don't make any difference when you have like 20-30k defense. So i'm suggesting that the reward for 255 branches is reconsidered for a change, because a 5-week grind for a random ancient item doesn't feel rewarding at all.
neverlast
Posts: 9
Joined: Thu Mar 03, 2016 9:51 am

As vrea sa sugerez in xshop sa adaugati Master skill reset book . posibil ca multi sa greaseasca MS , am cautat si nu sa gasit nici un MS nici unde , nu e nici guide . si Guide ar trebui sa il mai fructificati sunt multe lucruri puse in diferite parti si ascunse si noi nu le gasim .
User avatar
GM-John
Posts: 27
Joined: Mon Feb 29, 2016 12:05 am

). And +9 or +13 on ancients doesn't even matter since you can't use JoH on them and 20 bonus
You can add JOH to Ancients on our server, if you can't please reply and we will check.
difference when you have like 20-30k defense.
The max PVP defense that you can have is @12.000 defense. The defense that you said 30k, that is defense for PVM... maybe.
The first defense(rate) is PVM, the second defense is PVP.
Void
Posts: 25
Joined: Sat Mar 05, 2016 9:53 am

Just tested adding harmony to a Gaia Golden Crossbow, didn't work. (It worked on a normal one from the shop)
And the second "defense" you are talking about is the pvp defense rate only, afaik there is only one defense stat for both and two different defense rate stats (defense reduces damage, while defense rate determines whether the attack will hit or miss)
User avatar
GM-John
Posts: 27
Joined: Mon Feb 29, 2016 12:05 am

Thanks for the test:D

You are great and we truly thank you for the imput. Don't know much about how pvp works, but be sure that yellow option will be enabled soon for ancients.
User avatar
Eduard
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2016 5:34 pm

"[Drop] Drop rate increased for Cherry Blossom Playbox, Crywolf fenrir item"
De la cherry blossom branch 255/255 ar trebui sa primim fenrir? pentru ca astazi am facut in sfarsit 255/255 si surpiza ancient+13 :/
Am inteles eu gresit?.... Oricum Ancient+13 mi se pare un premiu groaznic,, pur si simplu groaznic pentru cineva care strnge in continu un item useless care ocupa spatiu degeaba.
Nu am ce face cu el mai ales daca e dintrun sed bun de nimic. strangem cherry branch ca sa primim ceva ce sta degeaba il banca sau il folosim la seed craft o data si asta e, ca si cand nimic nu se-a intimplat.
Gogaie
Posts: 22
Joined: Wed Mar 02, 2016 6:50 pm

[Drop] Drop rate increased for Cherry Blossom Playbox, Crywolf fenrir item
Aici spune ca dropul a crescut pentru cutiile Cherry si pentru itemele de Fenrir din Crywolf.

Rasplata pentru 255 Golden Cherry este un ancient +13. Avand in vedere unele optiuni de pe anumite seturi ancient, unii le considera valoroase.
Deasemenea pot fi folosite pentru combinatia de pana pentru aripi lvl3. Un item ancient +13 cu add+16 iti da o sansa aproape maxima, daca nu chiar maxima (60%).

Acest event este unul sezonier, de primavera, a inceput odata cu deschiderea serverului si nu am avut sugestii cu privire la ce anume sa dea la schimb.
Suntem deschisi la sugestii, te rog!
Trebuie, in acelasi timp, sa tinem cont ca pentru iteme ancient goblinul scade sansa de combinatie la +10 - +15 fata de itemele excelente si ca pentru sansa in plus, ai nevoie de luck, care iarasi e mai greu de obtinut. Exista si iteme lucky (varianta ancientului care expira si care are super optiuni), daca ai prinde iteme lucky +13/+15 cred ca ai tine de ele foarte bine. :D
User avatar
Eduard
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2016 5:34 pm

Intr-adevar ,,, am uitat de pana pentru w3, dar nu poti sa imi zici ca nu sunt seturi acc neapreciate, seturi care nu au optiuni bune si nu merita sa le faci nici +9.
Consider ca nu se merita sa strangi cherry pentru asta, nu e deloc usor de strans.
Un condor feather ar fi de exemplu ceva care ar merita de doua ori mai mult. Poate ca un blue sau black fenrir desi pare cam mult... un seedspear 5 cu cea mai buna optiuna pentru armura sau arma, pana si asta merita mult mai mult decat un acc+13 in momentul asta.
Gogaie
Posts: 22
Joined: Wed Mar 02, 2016 6:50 pm

Sunt neapreciate pentru ca multi nu testeaza cum merg lucrurile. La fel toata lumea prefera sa reziste lejer in PvP in loc sa dea damage mare.
Un exemplu: DL cu set ancient combinat browi+agnis (daca nu ma insel) cu defensul de la cal, matura orice. :)

Ma rog, Fenrir, seed bun si multe altele ar fi o sursa 100% sigura de a obtine ceva pe termen lung doar stand AFK. Pentru AFK exista webshop (da, nu sunt seeduri acolo, dar in viata trebuie sa alegi 2 lucruri bune din 3 posibile, nu poti sa le ai pe toate 3).

Iti promit ca ma consult cu colegii mei si pana maine mai adaugam ceva printre seturile alea ancient, da, problema o sa fie sa ai noroc sa iei ceva ce nu e ancient. Vedem, poate lasam un singur set pentru fiecare caracter sau 2 si punem alte lucruri printre.
Ma gandeam la broken horn, daca si tu consideri ca Fenrir ar fi cam mult. Poate si pana pentru level3 (asta e si in golden box). :)
User avatar
Eduard
Posts: 6
Joined: Fri Apr 08, 2016 5:34 pm

Presupun ca are mai mult sens daca alegeti doar seturile de ancient care sunt considerate bune.
Daca pastrati doar doaua seturi pe caraster din care poti castiga si acele seturi sunt considerate cele mai bune din care poti alege, deja suna mult mai bine.
Asta pare o solutie buna ca sa nu primest ceva ce nu o sa folosesti sau nu o sa poti vinde altcuiva care are nevoe.

Sper sa gsiti o solutie potrivita, ceva care marita.
Multumesc de intlegere : 3
Locked