Level Up Intems
Salut..Faceti fratilor ceva cu intemele ca nu merge sa le plusez delok ..de la +6 scade la +5 apoi faci +7 ai mai bagat un sol a pikat .. apoi daka o iei de la capat tot asa se int +6 scade +5 aiurea.. nu suntem plini de jewel
W3eD$BuFPuF
Tine foarte mult de noroc. Rata la soul este de 60% fara luck. Daca adaugam si luck-ul ajungem la 85%. Te asigur ca este testata la sange. Am avut si noi dubii ca nu functioneaza corect si tocmai de-asta te asigur ca totul este in regula. Ni s-a intamplat de nenumarate ori la teste sa aducem itemele la +9 din prima si alteori sa fie exact cum ai spus tu. Uneori poate fi frustrant, dar asta este jocul si asta este rata pentru toata lumea.
Si rata de la CM???? cum om face cu ea? sau cea de la Jewel of Life? Cu Jewel of soul m-am lamurit,da sa faci un item +10 cu LK cu doar 65% sansa e bataie de joc la fara luck 40%??.Nu toti om avea bani de platinum sa ajungem la Rata normala a jocului. da ce server e asta? daca o sa puneti la normal cum trebuie sa fie va rog dati-mi un mail... apoi ma intorc sa mai joc.
Pai rata la cm la +10-+11 e 60% + 25% Luck , +12-+13 e 50%+25% Luck, 14+-+15 e 40% +25 Luck (asa e pe webzen) . Si la aripi si ancient se mai scad 10%

Eu iti sfatuiesc sa faci un item cu LK la +10 sa vedem daca iti da aia 25%. in mod normal ar trebui sa ai 85% da o sa ai numa 65%. La Ancient nu scade rata doar la aripi
Din 15 incercari au esuat 3. Cerede-ma am fost foarte suspicios, dar rata e bine. In curand o sa punem si exact sansa maxima a pe care o poti avea.
Si pe langa ce a zis Jeffe la ratele acelea se poate adauga si inca 10% cu Talisman of Luck. Serverul este pe long term si probabil ti se pare acum greu sa faci un item +15 dar dupa un grand reset. doua cand o sa poti cumpara talisman of luck si chaos assembly o sa para mai usor.
Si pe langa ce a zis Jeffe la ratele acelea se poate adauga si inca 10% cu Talisman of Luck. Serverul este pe long term si probabil ti se pare acum greu sa faci un item +15 dar dupa un grand reset. doua cand o sa poti cumpara talisman of luck si chaos assembly o sa para mai usor.
Am avut si am folosit ToL deja dara nu da decat 1% sau nu ati vazut? am avut Tol +4 chiar, care dadea 5% amu de unde 10%? La +10 am riscat si eu si o mers da la +11 nu so dus nici una...